Vezi ce filme, seriale si emisiuni te asteapta in aceasta toamna la Pro Tv!

Vezi ce filme, seriale si emisiuni te asteapta in aceasta toamna la Pro Tv!

 Vezi ce filme, seriale si emisiuni te asteapta in aceasta toamna la Pro Tv! FOTO

In aceasta toamna, telespectatorii au tot ce-si doresc la ProTv! Filme, seriale, stiri, emisiuni de divertisment, muzica si dans. In acesta toamna, cel mai bine se Traieste ProTv!
Primul care s-a intors din vacanta a fost Catalin Maruta, spaima vedetelor, cel fata de care nimeni nu poate tine departe niciun secret. Din 1 septembrie, intr-un decor nou-nout, de-a dreptul spectaculos, gazda emisiunii Happy Hour de la ProTv le invita pe vedete direct pe Happylica, pregatita si ea sa-si ciuleasca din nou urechile pentru a afla tot ce au ele de dezvaluit. Si bandul este mai pregatit ca niciodata sa revina la ”Happy Hour” cu versuri si mai intepatoare pentru invitatii care le vor trece pragul. Iar din seria rubricilor deja consacrate, ”La multi ani marca Happy Hour” vine cu si mai multe surprize pentru vedetele care au ceva de aniversat, fie ca este vorba de ziua de nastere sau ziua numelui.

Tot din septembrie, 20 de tineri vor face la Pro Tv “Pariu cu viata”, cea mai mare provocare de care au avut parte pina acum. Din aceasta toamna, Pro Tv aduce o noutate absoluta pe piata romaneasca de televiziune si lanseaza primul serial muzical cu si despre tineri, “Pariu cu viata”, una dintre cele mai fresh si talentate trupe romaneasti, “La-La Band”.

 “Pariu cu viata”, un serial pentru toate generatiile, se inscrie pe un trend ascendent al productiilor de acest gen din intreaga lume, precum “Glee”, “Rebelde”, “Britannia High”, care au inregistrat audiente spectaculoase, s-au transformat in adevarate fenomene pop-culturale si au generat isterie in randul fanilor de pretutindeni.
“Pariu cu viata” este o productie dedicata tuturor varstelor, de la copii la adolescenti, de la tineri la parinti. Prin subiectul abordat si personajele prezentate noul serial difuzat de Pro TV reprezinta un portret al societatii, o productie in care se vor regasi atat tinerii, cu visurile si problemele lor, cat si cei maturi, cu impliniri sau drame.

Luna septembrie este luna premierelor, luna in care ProTV va incepe difuzarea show-ului  “Vocea Romaniei”, cel mai nou si mai apreciat format al momentului in materie de entertainment.

 “Vocea Romaniei” este un format inovator care schimba regulile in ceea ce priveste concursurile de talente. Desfasurat intr-un decor absolut impresionant, showul beneficiaza de mentori pe masura. Adevarate repere in industria muzicala, antrenorii Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu vor alege in echipa lor numai acele voci unice, inconfundabile si impresionante, capabile sa cucereasca intreaga tara. Numai una va fi insa declarata “Vocea Romaniei”.

Difuzat in Olanda si SUA, show-ul si-a atras imediat milioane de fani obtinand audiente record si o notorietate internationala. Mai mult decit atit, formatul “The Voice” a fost vandut in peste 20 de tari din Europa si America Latina. In urma succesului de proportii inregistrat in aceste teritorii, show-ul va fi difuzat si in Anglia, Franta, Spania, Portugalia, Polonia, Turcia, Danemarca, Finlanda sau tari din America de Sud. Romania este a patra tara care va difuza  “The Voice” – formatul care face senzatie pe piata de entertainment din intreaga lume.

Emisiunea care a facut istorie in divertismentul romanesc de televiziune cu audientele record, longevitatea si calitatea sa de necontestat, “Dansez pentru tine”, revine si ea din toamna, la Pro Tv, cu cel de-al doisprezecelea sezon prezentat cu succes de Stefan Banica si Iulia Vantur. Eleganta va capata noi valente, decorul emisiunii se va transforma intr-un cadru de bal, iar concurentii vor avea de transpus in spectacol teme pitoresti precum balul de curte, balul absolventilor, balul Cenusaresei sau balul mascat. Stiluri incendiare de dans in premiera vor provoca juriul, concurentii si coregrafii, iar oamenii simpli care intra in concurs sa implineasca visul cuiva drag vor avea ca resort, pasiune si obiectiv in viata dansul.   

Si tot din toamna, telespectatorii ProTv isi vor da intalnire cu Andi Moisescu, mai spumos ca niciodata in Apropo Tv, cu echipa de elita a Stirilor Pro Tv care a pregatit anchete amanuntite pentru “Romania, te iubesc”, intalniri cu prestigiosii jurnalisti Claudiu Pandaru si Cristian Hostiuc, la “Dupa 20 de ani”, dar si cu medicul Oana Cuzino, la “Ce se intampla, doctore?”, mereu  dornic sa raspunda curiozitatilor telespectatorilor.

La Filmul Pro, telespectatorii au intilnire cu Shia LaBeouf si Megan Fox in Transformers: Razbunarea celor invinsi, un film nominalizat la Oscar. Amuzantul Steve Carell si sarmanta Anne Hathaway se pregatesc sa salveze lumea in Scapaţi de Smart, iar daca ei nu reusesc, Will Smith e determinat sa o faca in Hancock, cel mai detestat om din Los Angeles, eroul pe care toata lumea adora sa-l urasca. Orice nas isi are nasul, dar telespectatorii Pro Tv isi vor intalni in aceasta toamna Nasa, intr-o comedie spumoasa, in care starnesc rasul Jojo, Alex Velea, Smiley, Laura Cosoi, Dragos Bucur, Florin Busuioc, Mihai Bobonete si mulţi alţii. Pe langa acestea, serile telespectatorilor vor fi incarcate de adrenalina, mister si umor, in cele mai tari filme de acţiune, thrillere si comedii. 

Din grila de toamna ProTv nu vor lipsi nici competitiile sportive. Meciurile jucate de Steaua, Rapid si Vaslui in grupele Europa League, competitie a carei finala va fi la Bucuresti, pe National Arena vor fi toate difuzate de ProTV. Tot aici, telespectatorii vor putea urmari cele mai importante meciuri de box ale toamnei, ambele cu titluri mondiale pe masa: Vitali Klitschko-T. Adamek si Floyd Mayweather-Victor Ortiz.

In aceasta toamna caravana “Romanii au talent” strabate cele mai importante orase ale tarii in cautarea de noi personaje dornice sa arate ca locul lor este pe scena, pentru show-ul ce va fi difuzat in primavara anului urmator, la ProTv. Si tot atunci, la ProTv se va alege primul MasterChef al Romaniei. Intre timp, inscrierile pentru cel mai tare cooking-show facut vreodata in Romania continua pe site-ul protv.ro.