Duel incendiar in aceasta seara la Vocea Romaniei intre Iulian Canaf si Andrei Ion care au fost provocati de Loredana sa interpreteze melodia lui Rod Stewart  – Sailing.
Excentricul Iulian Canaf si profesorul Andrei Ion au fost incredibili pe scena , iar interpretarea lor le-a provocat lui  Horia Brenciu si lui Smiley o criza de ras.Desi Marius,Horia si Smiley si-au exprimat votul lor pentru Andrei Ion,ultimul cuvant l-a avut Loredana care l-a ales pe Iulian Canaf sa mearga mai departe alaturi de echipa ei in emisiune.
Vezi aici duelul celor doi concurenti.

Loredana si Teodora au fost provocate de Marius Moga sa interpreteze melodia lui Pink – So What in cea de-a doua emisiune din Etapa Confruntarilor la Vocea Romaniei.Cele doua fete s-au completat perfect si au reusit unul din cele mai bune duete din emisiune.
Cele doua fete au impresionat pe toti membrii juriului insa Marius Moga a ales sa continue emisiunea alaturi de Loredana Cavasdan.
Vezi cum au cantat Loredana Cavasdan si Teodora Morosanu – So what

Andreea Crepcia si Oana Radu ne-au oferit un duel pe cinste care mai ca l-a facut pe Marius Moga sa planga.Cele doua fete au interpretat melodia lui Beyonce- Halo si au facut-o intr-un mare fel.Toti cei patru membrii ai juriului au fost uimiti de calitatile vocale ale celor doua concurente ,iar cand  Marius a fost pus in situatia de a alege o singura concurenta  era sa izbucneasca in plans.
Vezi video aici:

Fostul concurent de la Romanii Au Talent , Marian Vasile s-a duelat in aceasta seara cu Maximilian Muntean.Antrenorul celor doi concurenti , Smiley le-a ales pentru aceasta seara melodia celor de la Beatles – Hey Jude iar baietii au avut o seara de zile mari.
Toti cei patru membrii ai juriului au fost de parere ca Maximilian Muntean a cantat mai bine , drept pentru care acesta merge mai departe in emisiunea Vocea Romaniei.
Vezi cum au cantat Marian Vasile Si Maximilian Muntean – Hey Jude:


Cea de-a doua emisiune din Etapa Confruntarilor a inceput in forta cu un duel intre Aldo Blaga si Andrei Ciobanu.Marius le-a pregatit pentru aceasta emisiune melodia celor de la Backstreet Boys – Tell Me Why.Horia Brenciu a fost impresionat de prestatia celor doi baieti iar el i-a spus lui Aldo: “Ai unul dintre cele mai frumoase timbre muzicale pe care le-a intalnit vreodata”
Vezi aici melodia cantata de cei doi:

Compozitorul Marius Moga a fost invitat în SUA, pe platourile de filmare de la "The Voice", varianta americană a emisiunii "Vocea României", unde l-a cunoscut pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 şi unul dintre antrenorii show-ului.
Moga și artistul american s-au împrietenit și au stabilit să se întâlnească la Los Angeles pentru a lucra împreună.
"L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt şi eu antrenor în varianta românească a show-ului şi că am compus o piesă pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult şi că au şi înregistrat-o. Este o piesă pe care am compus-o împreuna cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, acum o lună, în Los Angeles. Piesa a fost pusă atunci pe lista de aşteptare de către managerul celor de la Maroon 5, dar cu ocazia acestei întâlniri am aflat că a şi fost înregistrată. Am schimbat contacte cu Adam şi a rămas să ne vedem în L.A. ca să mai lucrăm şi la alte piese", a povestit Marius Moga, pentru Pro TV Magazin.