Vocea Romaniei
Se incarcă...

Reluare Vocea Romaniei Episodul 7 din 8 noiembrie 2011

Reluare Vocea Romaniei Episodul 7 din 8 noiembrie 2011, Vocea Romaniei Episodul 7 Online [ Full HD ], Vocea Romaniei 8.11.2011 online, vocea romaniei ep.7, vocea romaniei online ep.7.

Iulian Canaf si Andrei Ion – Sailing

Duel incendiar in aceasta seara la Vocea Romaniei intre Iulian Canaf si Andrei Ion care au fost provocati de Loredana sa interpreteze melodia lui Rod Stewart  – Sailing.
Excentricul Iulian Canaf si profesorul Andrei Ion au fost incredibili pe scena , iar interpretarea lor le-a provocat lui  Horia Brenciu si lui Smiley o criza de ras.Desi Marius,Horia si Smiley si-au exprimat votul lor pentru Andrei Ion,ultimul cuvant l-a avut Loredana care l-a ales pe Iulian Canaf sa mearga mai departe alaturi de echipa ei in emisiune.
Vezi aici duelul celor doi concurenti.

Loredana Cavasdan si Teodora Morosanu – So what

Loredana si Teodora au fost provocate de Marius Moga sa interpreteze melodia lui Pink – So What in cea de-a doua emisiune din Etapa Confruntarilor la Vocea Romaniei.Cele doua fete s-au completat perfect si au reusit unul din cele mai bune duete din emisiune.
Cele doua fete au impresionat pe toti membrii juriului insa Marius Moga a ales sa continue emisiunea alaturi de Loredana Cavasdan.
Vezi cum au cantat Loredana Cavasdan si Teodora Morosanu – So what

Andreea Crepcia si Oana Radu – Halo

Andreea Crepcia si Oana Radu ne-au oferit un duel pe cinste care mai ca l-a facut pe Marius Moga sa planga.Cele doua fete au interpretat melodia lui Beyonce- Halo si au facut-o intr-un mare fel.Toti cei patru membrii ai juriului au fost uimiti de calitatile vocale ale celor doua concurente ,iar cand  Marius a fost pus in situatia de a alege o singura concurenta  era sa izbucneasca in plans.
Vezi video aici:

Marian Vasile Si Maximilian Muntean – Hey Jude

Fostul concurent de la Romanii Au Talent , Marian Vasile s-a duelat in aceasta seara cu Maximilian Muntean.Antrenorul celor doi concurenti , Smiley le-a ales pentru aceasta seara melodia celor de la Beatles – Hey Jude iar baietii au avut o seara de zile mari.
Toti cei patru membrii ai juriului au fost de parere ca Maximilian Muntean a cantat mai bine , drept pentru care acesta merge mai departe in emisiunea Vocea Romaniei.
Vezi cum au cantat Marian Vasile Si Maximilian Muntean – Hey Jude:


Aldo Si Andrei – Tell me why

Cea de-a doua emisiune din Etapa Confruntarilor a inceput in forta cu un duel intre Aldo Blaga si Andrei Ciobanu.Marius le-a pregatit pentru aceasta emisiune melodia celor de la Backstreet Boys – Tell Me Why.Horia Brenciu a fost impresionat de prestatia celor doi baieti iar el i-a spus lui Aldo: “Ai unul dintre cele mai frumoase timbre muzicale pe care le-a intalnit vreodata”
Vezi aici melodia cantata de cei doi:

Marius Moga compune pentru Maroon 5: "L-am cunoscut pe Adam Levine și ne vom întâlni la Los Angeles

Compozitorul Marius Moga a fost invitat în SUA, pe platourile de filmare de la "The Voice", varianta americană a emisiunii "Vocea României", unde l-a cunoscut pe Adam Levine, solistul trupei Maroon 5 şi unul dintre antrenorii show-ului.
Moga și artistul american s-au împrietenit și au stabilit să se întâlnească la Los Angeles pentru a lucra împreună.
"L-am văzut pe Adam, i-am spus că sunt şi eu antrenor în varianta românească a show-ului şi că am compus o piesă pentru el. Mi-a spus că piesa îi place foarte mult şi că au şi înregistrat-o. Este o piesă pe care am compus-o împreuna cu Bryan West, producătorul lui Nelly Furtado, acum o lună, în Los Angeles. Piesa a fost pusă atunci pe lista de aşteptare de către managerul celor de la Maroon 5, dar cu ocazia acestei întâlniri am aflat că a şi fost înregistrată. Am schimbat contacte cu Adam şi a rămas să ne vedem în L.A. ca să mai lucrăm şi la alte piese", a povestit Marius Moga, pentru Pro TV Magazin.


Vocea Romaniei Episodul 6 din 01.11. 2011

Vocea Romaniei Episodul 6 din 01.11. 2011