Vocea Romaniei Sezonul 2 Auditii pe nevatute Online

Vocea Romaniei Sezonul 2 Auditii pe nevatute Online

Vezi Vocea Romaniei Sezonul 2 Auditii pe nevatute online video 23 septembrie 2012 la pro tv,vocea romaniei sezonul 2 online,vocea romaniei 23.09.2012



Prima etapa a concursului , “Auditiile pe Nevazute” au adus pe scena de la Vocea Romaniei multi tineri increzatori in vocea si in sansa lor.La sfarsitul celor 4 zile de filmari,membrii juriului isi vor forma echipele de cate 14 membrii fiecare,cu care vor incerca sa cucereasca titlul de “Vocea Romaniei“.
Organizatorii concursului au pregatit multe surprize pentru jurati,printre concurenti aflandu-se voci deja cunoscute precum David Bryan, solistul trupei Hotel FM sau Elena Vasile, solista trupei Electric Fance.Nici fostii concurenti din primul sezon nu au lipsit de pe platoul de filmari.

Ştefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Puşchilă, Dragoş Chircu si multi altii au facut galerie noilor concurenti si si-au sustinut fostii antrenori in batalia pentru cele mai bune voci.

La fel ca si sezonul trecut,premiul cel mare este in valoare de 100.000 de euro plus un contract pe un an cu o cunoscuta casa de discuri,iar sezonul 2 promite sa fie mai spectaculos si mai surprinzator decat primul.